contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dr. Oetker îl Ajută Pe Moș Crăciun Să Aducă Brazi și Decorațiuni în Sos Satele Copiilor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cu o traditie de peste 120 de ani pe plan international, compania germana Dr.Oetker are ca filon principal viziunea unei societati construite in jurul principiilor traditionale ale familiei.
In Romania, inca din 1998, Dr. Oetker a promovat valorile fundamentale ale societatii prin produse de calitate superioara si parteneriate ca sa exprime bucuria de a fi acasa si de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Prin programe care urmaresc sa ofere o viata normala, fara griji, Dr. Oetker are in atentie sprijinirea proiectelor SOS Satele Copiilor Romania si a celor 1000 de beneficiari directi, carora doreste sa le ofere bucuria unei familii normale, unita in jurul bunatatilor de pe masa de marile sarbatori si nu numai.
În prag de sărbătoare, Dr. Oetker i-a dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun și a adus brăduți și decorațiuni în SOS Satele Copiilor. Copiii au fost încântați de surprizele Moșului și au împodobit brăduții cu mult entuziasm.
Dr. Oetker promovează și încurajează valorile familiei, iar Crăciunul reprezintă momentul potrivit de a ne bucura împreună de spiritul sărbătorilor. În septembrie, reprezentanții Dr. Oetker au ajuns în satele SOS și au pregătit împreună cu mamele si copii bunătăți pentru iarnă, iar acum a venit timpul ca cea mai frumoasă sărbătoare să fie, din nou, pregătită alături de Dr. Oetker. 31 de brazi au fost trimiși către  SOS Satele Copiilor din București, Bacău și Sibiu alături de decorațiuni de Crăciun, iar pentru câteva ore, copiii au uitat de monotonia zilnică și au participat cu multă bucurie la împodobirea bradului. S-au cântat colinde, iar micuții i-au scris Moșului ce și-ar dori să găsească în dimineața de Crăciun. 

Organizația SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizații non-profit din lume. Încă de la înființarea sa în anul 1949 de către medicul Hermann Gmeiner, aceasta acționează în 134 de țări și oferă 1800 de programe și servicii unui număr de peste un million de beneficiari. În România, SOS Satele Copiilor ocrotește și sprijină astăzi, la peste 20 de ani de la înființare, mai mult de 1000 de copii care au pierdut sau riscă să piardă îngrijirea familiilor biologice.