contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Drob De Dovlecei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu sunt o mancatoare de carne de miel sau oaie, astfel ca am gasit un inlocuitor foarte bun pentru prepararea drobului: dovlecelul. De Paste voi pregati din nou aceasta reteta usoara si hranitoare.
DROB DE DOVLECEI (timp de preparare: 50 min.)
Avem nevoie de:
- 14 dovlecei mari;
- 3 cepe;
- 6 oua;
- 4 felii de franzela;
- 1 leg. ceapa verde;
- 1 leg. marar;
- 5 linguri pesmet;
- 100 ml ulei;
- sare, piper;
Spala dovleceii, curata-i de coaja si da-i prin masina de tocat. Curata ceapa, toac-o marunt si caleste-o in ulei.
Inmoaie franzela in apa, dupa care stoarece-o. Amesteca ouale batute cu dovleceii tocati, ceapa, painea si verdeturile tocate marunt. Condimenteaza cu sare si piper, dupa care toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Coace drobul la foc potrivit serveste-l rece sau cald, dupa cum doresti.
In compozitie mai poti adauga si patrunjel sau telina, daca doresti.
Pofta buna!


Articol recomandat de fraiche-bistro.blogspot.com