contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Drob De Pasare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Timp de preparare:
60 de minu (complexitate redusa)
Ingrediente:
-1kg de ficat de pasare,-500gr de pipote si inima de pui,-200gr de carne tocata de pui,doua legaturi de ceapa,1 de marar,sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte
Mod de preparare: Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.


Articol recomandat de e-culinar.blogspot.com