contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Drob De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un aperitiv nelipsit de pe masa de Pasti, la fel cum nu lipsesc ouale rosi, pasca si  cozonacul. Fie el de pui, curcan sau de miel este la fel de bun. Eu am ales sa fac de pui ne fiind mari fani carne de miel.

Ingrediente:
  • 600g ficat de pui
  • 700g pipote si inimi
  • 4 cepe uscate
  • 2 leg ceapa verde
  • 1 leg marar verde
  • 1 leg patrunjelverde
  • 4 oua
  • 2-3lg faina
  • sare, piper
  • ulei
Preparare
Spalam si punem la fiert pipotele si inimile intr-un vas. Ficatul il fierbem separat avand timp de fierbere diferit !!!nu adaucam sare la fiert caci devine amar si se intareste. Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt si o calim in 2-3lg de ulei. Cand ceapa este gata adaugam si ceapa verde peste cea calita si amestecam stingem focul si lasam deoparte.

Cand carnea este gata fiarta o dam prin masina de tocat sau folosim robotul. Peste carnea tocata adaugam verdeata tocata marunt, ceapa calita, 3 oua, lingurile de faina, sare si piper.

Amestecam si gustam daca mai trebuie ceva daca nu punem compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu putina faina/pesmet. Nivelam bine carnea iar deasupra ungem cu un ou batut.
Coacem la cuptorul incins in prealabil pt cca 30 de minute. Taiem dupa ce s-a racit.