contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dulceata De Cirese

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Serviti va rog, e fara conservanti !
2,200g cirese spalate si fara samburi
2,200g zahar
½ lamaie, doar zeama
7 borcane 375g cu capac/sterilizate
celofan
Am spalat si am scos samburii de la cirese, apoi le-am pus intr-o oala bine spalata. Peste cirese, am adaugat zaharul le-am amestecat bine, am pus capacul si le-am lasat la frigider de seara pana dimineata.

A doua zi le-am amestecat si le-am pus sa fiarba in cuptor, fara capac, timp de 2h.
In ultimele 15’ de fiert, am adaugat zeama de lamaie, apoi asa fierbinte am pus-o in borcane. Pe fiecare borcan am pus o bucatica de celofan ud si am infiletat bine capacul.
Am tinut aprox.15’, borcanele cu capacul in jos, dupa care le-am intors si le-am lasat sa se raceasca, fara sa le mai pun in paturi la sterilizat.
Cand sau racit, le-am cosmetizat si etichetat, dupa care le-am asezat frumusel pe raft in camara.
Pofta buna!



Articol recomandat de floare-floare.blogspot.com