contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dulceata De Visine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Timp de preparare: 2 h

Ingrediente: 2 kg visine, 1 kg si 800 g zahar, 2 plicuri gelfix 1:1 (acesta l-am avut in camara), 3 vanilii. Am scos samburii cu presa de usturoi. Asezi visina cu partea de care se prinde codita in sus si strangi manerele presei.

Mod de preparare: visinele spalate, curatate de codite si de samburi, se pun intro oala, se adauga cele 2 plicuri de gel fix amestecate cu 4 linguri de zahar, cand incepe sa fiarba tragem oala deoparte, adaugam restul de zahar, vaniliile pt aroma. Fierbem inca 1 -2 minute din momentul in care incepe sa fiarba dulceata. Se ia de pe foc si se toarna in borcane cu capac filetat, pastram borcanele la dunst uscat (acoperite bine cu o patura) pana a doua zi cand s-au racit si le asezam in camara. Am obtinut 8 borcanele.




Articol recomandat de dulcesarat.blogspot.com