contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dupa Fapta Si Rasplata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Adicatalea am fost cumintica. Si, pentru ca urmez un rahat de tratament care ma va scoate din minti inca doua saptamani, am zis sa iau aer in glanda. Si luai, ma dusei pe langa bulinuta, la Mega (ideea era sa iau covrigi, dar nu am rezistat sa nu vad daca nu cumva au produse la jumatate de pret).

Destept marketing, chit ca daca o iei la pret nu iese, de ce sa iau ditamai puiul ca sa imi fac pohta de o singura pulpita coapta de cateva grame pe care dau doi lei? (urmeaza si poza, e din seria fratii petreus bulanul). Si ce credeti ca gasesc la jumatate de pret? Mozzarellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Iar am cheltuit judicios cativa banisor, sa tot fi fost vreo 5 lei, ca ma si uitam, am iesit mai ieftin decat daca luam cativa covrigi.

Slide1

Ba primii si cadou, nu stiu ce inseamna ce scrie acolo.

Slide2

Potaia suparata fleasca, e cu stafide, cainii nu au voie, m-a rororo la cap de m-a spart. Bai, ce mama ma-sii e zilele astea cu atatea cadoaie?

Slide3

Asa, cum in curand se incheie ziua, ca zici ca sunt pe fusul orar al noii zeelande, peisaj: Mozza motz pe cactus (daca vedeti gainatii, da, gainati sunt), graul de Sf Ardei a luat amploare in jurul cactusului si ardeii iutei sunt mai ceva ca ei, doi derbedei.

Slide4

Plus ca reintinzand folia asa cum ne place viata pe la patru (era cinci dar na, rima) dimineata, scosei si bobocul de trandafir din gradina, sa moara saracul la cald.

In ordine: grau, cactus, trandafir, ardei iuti, menta.

Slide5

Dezapezit rabla din dotare, cica sa o curat de urme de gard, moara tzaka daca io mai vad vreo urma de gard, deci am dat cu mila. Apropos, multe produse misto la Mega, recomand celor cu salariu, fara caterinca, au mai schimbat ordinea la raft dar mai au creveti din aia grasi si buni si nu numai si la produsele cu jumatate de pret au o droaie, merita vizitat.

rororo