contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dupa Ploaie Vine Soare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Mai, amu eu sper sa nu va plictisiti prea tare de gatelile de zi cu zi, ca acasa nu am apucat sa fac nimica, sa va incant cu o fasole sau o ciorba, asa ca va arat in general ce fac in deplasare, eu si colegul, instantanee care imi fac cu ochiul sau farfurii dragute. Si incerc sa nu repet ce am mia pozat, desi e destul de greu, meniul fiind micut si cu minuturi, cateodata nu am ce retete sa va dau, insa imi place sa fac si poze, e, cui nu ii place, e netu liber de zburdat, eu momentan o ard asa. Si, de buna dimineata, prima poza de ieri:

Slide1

Mi-a placut o chestie scrisa pe o duba si am reusit in mers sa scot aparatul din ghiozdan, din husa, sa pozez si sa il pun si la loc, iaca.

Slide1

Daca nu se vede nici cand mariti poza, scrie asa: aceste vehicol NU contine bunuri pe timpul noptii. Saracul sofer.

Cand e vreme, deci mai la inceputul programului, ne mai jucam cu comenzile si in functie de client, chit ca e un banal piept de pui la gratar cu cartofi prajiti :)

Slide2

Clientul era broscar, asa ca i-am dat cu ulei de busuioc (emulsie, cum zic unii mai jmekeri, eu ii zic ulei cu busuioc) si am jumulit plantul.

Asta mi-a placut, abia ieri am observat-o, in realitate culorile sunt mult mai frumoase, dar e pozat prin geam.

Slide3

Lumea a inceput sa manance mult legume. Cu carne ca garnitura, fireste.

Slide4

Slide5

Si ieri am facut o marinata pentru niste ceafa taiata fasii, care e iesit minunata. Am avut unn amestec gen garam masala (de la Stellaaaaaaaaaaaaaaaa, adus din India), care a fost amestecat cu usturoi si ardei iute, proaspete, ulei de masline, sare si piper, coaja de lamaie si menta proaspata. Am lasat peste noapte dar dupa ce am insiat niste fasii mici pe o frigaruie mica, sa vedem cum e chiar inca nemarinata carnea.

Slide6

Abia astept ziua de azi, a iesit bestial si doar asa, la putina vreme de la marinare, azi o sa fie de vis.

In rest nu am mari aventuri sa va povestesc, nu m-am batut cu leii, nu am injurat biciclistii, doar un cretin cu numar de MM (mi-am imaginat ce frumos ar fi fost sa fiu un domn mare si solid, m-as fi dat jos gingas si i-as fi smuls maneta de semnalizare, si i-as fi bagat-o in cur, daca tot nu ii trebuie la altceva), am dansat gingas pe scari cu o salata care s-a asternut partial pe trepte, arata foarte frumos si colorat asa, pe scarile de lemn in lumina difuza a soarelui, m-am afumat ca a sarit o siguranta si am uitat sa redam drumul la hota, efectiv prostioare mici care fac deliciul unei zile de munca.

Sa nu uitati sa ma anuntati cand se inventeaza aparatul de teleportare, sunt pregatita sa il declar a treia minune a lumii dupa aerul conditionat si dupa carnatzi.

rororo