contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Dupa Vraja Si Vrajeala

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Daca tot punem numai intamplari si de gatit, pe alocuri la misto, pe alocuri serios, despre vrajile condimentelor deja s-a spus si pataniile zilei sunt la comentarii, nu mai reiau.

Asadar ce aproape NU am gatit zilele astea (revizie tehnica, precum la masini).

Uitasem sa pozez zeama pe care am impartit-o frateste cu omu’ si cu cofi. Fireste, parte din supa cu muulte legume a mers la rororo. Iar ciorbita noastra a fost, unica si irepetabila. Diabetici, buruienari si cei la cura de slabire, nu cititi.

Asadar am fiert o coada de vita cu telina, pastarnac, ceapa, morcov, o rosie, ardei gras. Parte din zeama si legume am pus-o bine, in strelicii de la cea ramasa am inabusit din nou aceleasi legume plus ardei gras si iute. Carnea am facut-o jumi-juma (jumi, carne, noi, juma, zgarciuri, ea).

In jumatatea noastra am mai pus un cartof, o conserva luata de la arabi (avea foul, naut, inca un soi de fasole, geni ochi de bou), pe urma taitei proaspeti si, la final, zeama de varza.

Portiile mici si calde, cele mai placute, nesexual vorbind.

Dupa intamplari intamplatoare pe care nu vi le voi descrie, nu sunt deloc simpatice si apoi de aia e viata, sa nu fie simpla, ca ne plictisim, eu am mancat ceva ce neaparat sa notati (si nu am impartit cu nimeni – pentru ca nu au vrut :D )

Am fiert cartofi in coaja, morcovi in apa cu felii de lamaie decojite si am combinat cu nitel ulei de masline si foarte putina sare.
C’asa e in ping-pong.

Si de mic dejun, trecand peste bere, am folosit (in sfarsit am facut curat in sertar ca uitasem complet de ea) forma de la anne si drupi, a scapat niste omleta (incape fix dintr-un ou cu ceva pe acolo, eu am pus burduf) pe langa, e posibil sa trebuiasca forma pusa vitzavercea asa ca revenim maine cu alt crap, rechin, piranha sau rosioara.

Eu asta am zis ca e rosioara.

Pentru mama si fetili ei si ce alte rude mai are peste hotare :D , uite printesa imbaiata, vezi ca imi trebuie filtru de aspirator antialergenic, in rest te pup.

Iar pentru restul lumii (e, nu chiar asa, tot): rororo. Katze, unde e muzica noastra? Ca mie imi vine in minte acum numai melodia asta: