contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Eggburger

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Atenciones, poze naspa, dar era foame si numai Memet e de vina pentru aceasta magnifica idee, desi pozele sunt naspa, ma jur, compozitia e nemaipomenita.

Slide1

Dar mai intai, poze, cum m-am jucat eu cu un baietel cu mancarea, stati calmi ca nu am indopat copilul cu potol, de la calut a mancat coada si coama iar de la oul cu cartofi, nimic, pentru ca totul era foarte picant, doar am pictat farfurii (noi astia mari in schimb am ras tot).

Slide2

Slide3

Si inca o poza, ca sa nu uit, ca nimic nu e ce pare a fi, desi aratau savuros, aripile astea de la o carciuma de pe langa Norilor, crude, crude in mijloc.

Iar sosul … nu m-as fi gandit in viata mea sa amestec doar bulion cu fulgi de ardei iute, mai bine nu dai nimic decat asa mizerie.

Slide4

Revenim la moda actuala, burgerul, nu am avut chifle si foi de salata, dar am avut altele iar compozitia e excelenta. O sa incerc sa aproximez cantitatile, la misto (sau nu), cam un pumn de carne, amestec am pus eu, trei castraveciori mici (sau unul normal), o ceapa medie, mustar, sos de soia, pasta de ardei iute, sare si piper, astea efectiv dupa cum va place.

Am macinat totul marunt, amestecat, primul a mers la gratar (s-a lipit putin, o cam ia razna gratarul meu), pe al doilea l-am dat prin ou batut si l-am prajit scurt in ulei. Nefiind programat burgerul, canci chifle, aia e, dar luati-l de burger in sensul de compozitie, ca teare bun e (nu am mentionat ca unul l-am mancat crud pe paine cu unt, ca pe tartar? ei bine, mentionez).

Slide5

Daca repet, o sa iau chifle sa il fac gigea, nu asa, la botul calului. Bai da bun a fost :D Sau foame mare, sau ambele.

rororo