contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Escalop De Porc Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru aceasta luna Cat's Kitchen ne-a provocat sa gatim ceva bun cu ciuperci. 

 Majoritatea stim cat de mult adora  Magda Adina ciupercutele, asa ca sa fie un escalop de porc cu ciuperci.


 Pentru acest escalop avem nevoie de 6 felii de cotlet de porc, 5 linguri faina, 3 linguri ulei de masline, 4 catei de usturoi, 500 gr ciuperci, 2 linguri pasta de ardei, sare, piper


Batem feliile de cotlet cu ciocanul pentru snitele si le asezonam cu sare.


 Trecem fiecare felie de carne prin faina.


Incingem uleiul de masline si adaugam cateii de usturoi striviti. Ii prajim usor 2-3 minute, astfel incat sa nu se arda, apoi ii scoatem din ulei. 
Prajim feliile de carne timp de 3-4 minute pe fiecare parte, pana cand sunt usor rumenite. La prajire nu suprapunem feliile. Le vom praji pe rand, apoi le scoatem pe o farfurie si le pastram la cald.
Dupa ce am prajit toate feliile de carne, le rasturnam din nou in cratita, adaugam ciupercile si 200 ml apa calda. Adaugam sare si piper dupa gust si le lasam la foc mic 20 de minute.
Adaugam pasta de ardei si mai lasam pe foc 2-3 minute.

Servim cu garnitura de orez sau cartofi si salata.


Pofta buna!