contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Eveniment “sarea în Bucate”, Februarie 2013

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dragii mei, am intrat într-un an nou şi deja vă propun un eveniment nou. Aşa cum v-aţi obişnuit deja, este vorba despre un nou eveniment culinar susţinut la Casa „Mara”, din Slănic-Prahova, în zilele de 2 şi 3 februarie 2013. Cum este iarnă şi suntem obişnuiţi să mâncăm altfel decât în celelalte luni ale anului, formatul evenimentului va fi tot „Sarea în bucate”, adică vă voi delecta cu preparate rustice, săţioase şi robuste, gătite în mod tradiţional, dar, totuşi, un pic altfel („with a twist”, cum ar spune englezii), atât cât să fiţi plăcut surprinşi şi vă lingeţi pe degete.


Vestea bună este că şi de data aceasta îi vom avea alături de noi, aproape sigur, cu produsele lor excelente, pe Delaco, campinggrill.ro, Cramele Halewood şi Kotanyi Romania. Sunt încă în negocieri cu aceste companii, încă nu au fost reglate toate amănuntele, şi vă voi ţine la curent permanent cu ceea ce se întâmplă.

Cu meniul vă mai ţin un pic în suspensie, el se stabileşte şi în funcţie de discuţiile finale cu colaboratorii menţionaţi mai sus, dar vă promit să revin cu detalii cât pot de repede.

Iată amănuntele organizatorice:
Cazare: la casele “Mara”, “Corina” şi “Helga”, în 11 camere confortabile, dotate cu paturi duble şi baie separată, cu încălzire, apă caldă, internet, televizor şi aer condiţionat.
Curtea are 2.000 mp şi vă pune la dispoziţie dvs. şi a copiilor dvs. leagăne, loc de joacă cu nisip, ţarc cu căpriţe pitice, băncuţe, scaune şi mese, aparate pentru exerciţii de forţă etc.

Atracţii locale: puteţi vizita salina de la Slănic, cea mai mare din Europa şi a treia din lume, uriaşă şi spectaculoasă, benefică pentru cei care suferă de astm şi alte afecţiuni respiratorii, Muzeul Sării, unul dintre puţinele din lume cu acest profil, mânăstirea “Crasna”, extrem de frumoasă, şi altele.

Program:
Sâmbătă, 2 februarie 2013
până la orele 13:00 – Sosirea şi cazarea la Casele „Mara”, “Corina” şi “Helga”
orele 13:30-15:00 – prânz
orele 15:00 – 19:00 – poveşti la un pahar de vin, sau program la voia dvs.
orele 19:00 – 22:00 – “Sarea în bucate”, punctul culminant al evenimentului, cu preparate tradiţionale, gătite şi servite în aer liber
orele 22:00 – 24:00 – dans şi muzică, discuţii şi ce mai doriţi dvs.

Duminică, 3 februarie 2013
orele 10:00 – 11:00 – micul dejun
după orele 11:00 – timp la dispoziţia dvs.

Costul evenimentului: 175 lei/persoană. Pentru copiii sub 12 ani, preţul este de 125 lei/persoană

Înscriere: rezervarea presupune achitarea a 50% din preţul evenimentului. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 7 zile înainte de eveniment; trebuie să înţelegeţi că se reţin camere şi se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică.
Vă puteţi înscrie la numărul de telefon 0723.648.150. Acolo veţi primi numărul de cont unde se poate efectua plata şi toate detaliile legate de cazare.