contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fara Titlu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu am mai scris nimic pentru ca nu am avut putere. Astazi mi-am mai revenit si incerc sa va povestesc ce s-a mai intamplat cu noi.

Marti am fost la un alt eco la dr Budau, un bun ecografist care a confirmat ceea ce imi spusese dr Muresan, ca bebe are omfalocel. Acest omfalocel, este o herniere a intestinelor si a alor organe. Nu are dimeniuni mari dar este periculos. Dr Budau ne-a spus ca omfalocelul la puiul nostru contine si ficatul si o parte din stomac si recomandarea dansului pentru varsta  mea de sarcina este avortul. Bun…Am plecat spere casa, destul de linistiti si increzatori in Dumnezeu. Nu voi face avort!Nu asa usor!

Luni va trebui sa repet amniocenteza pentru ca data trecuta mi-au luat proba si din placenta si nu au crescut celulele. Este o incercare dificila, acelasi ac…aceleasi contractii…dar trecem noi si peste asta.

Ce mai trebuie sa facem?

- sa asteptam rezultatul de la amniocenteza

- sa fac eco morfofetala pentru a vedea daca bebe mai are si alte malformatii asociate sau nu.

Daca aceste 2 lucruri ne ies pozitive ne asteapta o decizie grea: renuntam sau mergem mai departe?

Daca analizele nu ies bune, voi trece printr-o nastere in miniatura, pentru ca la vartsa mea de sarcina nu se mai face chiuretaj.

Instinctul de mama nu da gres niciodata: eu simt ca trebuie sa continuam.

Dupa nastere bebe trebuie transportat in maxim o ora la spital pentru a-l opera. Am luat deja legatura cu 2 mamici care au mai trecut prin aceste interventii si sunt convinsa ca si bebele nostru va reusi.

Incercam sa il incurajam, sa vorbim cu el, eu incerc sa fiu puternica pentru a-i da toata linistea din lume.

Legat de operatia endoscopica intrauterina din pacate, in Europa nu este posibila aceasta interventie.

Am increderea ca Dumnezeu nu ne lasa, simt ca El imi da putere.

In primul rand vreau sa ii multumesc sotului meu pentru toata taria de care da dovada, stiu ca nici lui nu ii este usor, dar asa cum am jurat la nunta in Biserica, suntem impreuna la bine si la rau. Il iubim mult si peste 5 luni vom fi toti 3 impreuna! Iti promit!

In al doilea rand le multumesc tuturor celor care s-au oferit sa ne acorde orice sprijin, material si moral si celor care se roaga pentru noi!

De maine, revin cu retete, am multeeeeeeee multeeeeeeeeeeeeee!

In final, bebe va saluta

DSCN5888


Articol recomandat de andreea.dorobantu.name