contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fasole Cu Carnati, Ceaun La Cuptor, Supe Si Altele

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fireste, mancaruri de schela (rezumate, ca pentru orice blog neculinar care se respecta, furaciosii se inspira oricum).

Slide1

Faolea am inmuiat-o in apa cu bicarbonat, fiert, schimbat trei ape. Am calit carnatii (vita si oaie) cu ceapa, am adaugat si fulgi de ceapa, liutenita (in loc de sos de rosii), fasolea, sare, piper, frunza de dafin, boia, voila (rimeaza):

Slide2

Cu mancarea la ceaun treaba a stat in halul urmator, mai intai, am gasit carne la jumatate de pret, ce era sa fac, luai. Aveam spinari de pui pentru caine (toate sunt combinate, ceaunul, unul singur, folosit pe rand).

Mai apoi, handicapatii astia, ca altfel nu le pot zice, ne lasa ba fara apa calda, ba fara caldura, ba fara cablu, ba fara mortii lor, toti cretinii is la mine la bloc, pe bloc si sub bloc. Drept urmare, daca a venit frigul, cu ce muschii mei sa te incalzesti, aragaz, respectiv cuptor.

E, daca ala tot e deschis, ca sa nu mai consum gaze, am pus totul la cuptor, mancarea cainelui, mancarea mea, totul sa zaca acolo. Inclusiv, ei da, porcul cu bere. Care se face asa, pui porcul, beera, ceapa, usturoi.

Slide3

Spre final pui si niste cartofi si adormi si le cam arzi, asa ca faci schimb, balotezi tu (adica io) supa cainelui si lui ii dai arsura, ca sunt sef de trib, ce pusca si cureaua lata.

Slide4

Asa ca m-am tinut pe supe, eu mi-am troznit si niste parmezan ras in ea, ca am in plus.

Slide5

Cum din cvasimotive mai cedez si eu, nu numai nervos, alta supa a fost combinatie, de pui, din a cainelui plus taitei. Si crutoane ca cica alea cu usturoi alunga vampirii, pacat ca nu alunga si primarii.

Slide6

Dar varianta de supa, supa supreme, quatro brodo, ce mai, amestec intre supa aia de legume (cu fasole si gulie), de pui, de spinari de pui si de zeama ramasa de la papricas, tot cu crutoane cu usturoi si smantana, belea mare.

Slide7

Va ziceam ca am gasit un porc ieftin, am facut niste mini snitele, de nervi m-am varsat pe batcotlet (nu stiati ca asa ii zice, nu?) de am facut din mini, maxi si mi-a iesit si o capita de snitele. Si mai am o cutie de carne, tot asa le fac, cum ma enervez, dau in ele.

Slide8

V-am zis ca a venit ploaia si ma pis pe Spagoitza si toti spagarii si mama lor de nenorociti? SI ca, fireste, nu au lucrarea in termen si ca zilnic ne luptam cu suedejii? Ei bine, da, fonduri UE, aici sunt banii dumneavoastra daca munciti legal in strainatate.

Slide9

Si, cum zicea un instalator, distractia nu este nici macar la jumatate, dar suntem popor incercat, rabdam ca boii tot ce se baga pe teava si credem ce scrie in presa. Eu pozez tot, nu numai eu, suntem mai multi care o sa facem reclamatii peste reclamatii. Poate o sa ii doara la bascheti, poate nu, sa vedem.

Slide1

Slide2

Imi pare rau ca nu am mari retete dar na, asa ne tinem zilele astea, ca dupa blocurile gri unde stam noi, majoritatea, sunt mai inalte la sosea sa nu se vada foamea.
rororo