contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fettuccine Carbonara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Fettuccinele sunt delicioase în combinație cu sos alb. Încercați această rețetă.

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii mari (poza 1)
- 250 gr fettuccine (am folosit Fettuccine Emiliane)
- 200 gr șuncă presată
- 200 gr de smântână
- 2 ouă
- 50 gr parmesan
- piper măcinat, sare

Plan de lucru:
- tăiem șunca în cubulețe (poza 2)
- preparăm sosul alb, amestecând gălbenușurile celor două ouă cu smântână (poza 3), piper (poza 4) și parmesan (poza 5)
- călim șunca (poza 6) într-o tigaie, iar spre final dăm focul la minim și turnăm sosul alb (poza 7). Îl lăsăm doar câteva secunde, ca să nu înceapă să fiarbă (poza 8 ). Dacă fierbe, smântâna se ”brânzește”.
- între timp fierbem fettuccinele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Le scurgem și amestecăm cu compoziția din tigaie.
- poftă bună!

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 6,5 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

fettuccine carbonara 1 fettuccine carbonara 2 fettuccine carbonara 3 fettuccine carbonara 4 fettuccine carbonara 5 fettuccine carbonara 6 fettuccine carbonara 7 fettuccine carbonara 8 fettuccine carbonara 9
Filed under: A3. Pasta&Pizza


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com