contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficat De Pui Cu Vin Alb, La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Daiana a simtit un impuls nestapanit de la participa la concurs, deoarece este o mare admiratoare a lui Jamie Oliver. Dar cui nu-i place Jamie Oliver? Toti ne-am dori sa gatim atat de bine si sa arate atat de apetisant. Pana sa ajungem sa luam lectii personale de la el, va invit sa participati la concurs, sunt trei seturi cu Jamie Oliver in joc :)

FICAT DE PUI CU VIN ALB, LA TIGAIE
Pentru aceasta reteta ai nevoie de:
-  500 g ficat de pui
- cativa catei de usturoi
- sunculita taraneasca (kaiser sau ceva putin afumat)
- jumatate de pahar de vin alb
- ulei pentru prajit
- cimbru (optional)
Curata si spala ficatul cu o seara inainte. Pune-l la frigider in lapte pana a doua zi.
Caleste  putin sunculita impreuna cu usturoiul zdrobit. Adauga apoi bucatile de ficat si lasa sa prinda putina culoare. Toarna vinul alb, adauga si cimvrul si amesteca. Lasa focul mic cand pregatesti ficatul, sub capac, pentru a scadea lichidul.
In final, scoate ficatul, iar in zeama ramasa adauga putin amidon pentru a se lega sosul.
Poti servi ficatul cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Articol recomandat de fraiche-bistro.blogspot.com