contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ficatei Cu Legume Si Garnitura De Orez

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nimica aranjament, doar o asa zisa reteta foarte simpla.

Slide1

Inainte de reteta, pentru buletinul meteo pe care il tin de ani si ani, a fost o furtuna de pomina, cu piatra si pana lunga de curent, deci am stat la calculator cu lumanarea (ca in banc).

Dar am salvat ardeii bonsai infloriti, sa speram ca dau si rod.

Slide5

Slide4

Reteta e simpla, am pus in putin ulei ficateii, cam 500g cu o ceapa, i-am calit sa lase zeama aia buna.

Am adaugat multe legume (un mix congelat care imi place mie, plus ardei gras, fulgi de ceapa, morcov in plus si dovlecei).

Am scos ficateii dintre legume cand erau numai fragezi, am pus vin alb si trei-patru fileuri de ansoa, am lasat sa se patrunda legumele.

Slide2

Am adaugat ficateii, am mai tras un clocot, am stins focul si pa si pusi, foarte buni (stiu ca ficateii nu ies bine in poze, nici nu m-am chinuit). Mi-am servit cu orez amestecat cu putin unt.

Slide3

De altfel cainele nu are prea mult simt artistic, il cam doare in bendix de plating si da, daca nu v-ati prins, e mancarea lui (aia din platou e a mea, impartim frateste).

Slide6

Sa nu va aud ca rasfat javra cu mancare, ficatii erau la 50%, mai ieftin decat mancarea de caini. Aia la Obor nu mai dau gratis oasele asa ca il bat pe Jamie si la cel mai ieftin potol facut inainte sa il incepi cu minim de efort :))))

De ce am pus si vin si ansoa? Pentru ca stiam ca voi manca si eu, de aia.

rororo