contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

FicĂŢei De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Nu ştiţi ce să gătiţi mâine la cină? Iată o sugestie…

Ce îţi trebuie pentru 2 porţii (poza 1)
- 600 gr de ficăţei de pui
- un pahar de vin alb
- 3 căţei de usturoi
- bulion
- condimente (maghiran, busuioc, tarhon, chilli, sare, piper, foi de dafin)
- cartofi pentru garnitură

Plan de lucru:
- punem uleiul la încins (poza 2), apoi adăugăm ficaţeii (poza 3). Îi ţinem pe foc până când îşi schimbă culoare (poza 4), iar apoi turnăm vinul (poza 5).
- între timp tăiem cubuleţe cartofii pentru natur şi îi punem într-o oală cu apă (poza 6).
- punem la fiert cartofii în timp ce se prăjesc ficaţeii (poza 7)
- scurgem zeama de la ficaţei (poza 8 ), iar apoi formăm sosul din apă şi ulei (poza 9), adăugăm bulionul (poza 10) şi condimentăm (pozele 11 şi 12). Adăugăm usturoiul pisat (poza 13)
- mai lăsăm 5 minute pe foc (poza 14), iar apoi servim, alături de cartofii natur şi o bucată de gogoşar murat. (poza 15)

Timp de preparare: 60 minute
Preţ: 10 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8 poza 9 poza 10 poza 11 poza 12 poza 13 poza 14 poza 15





Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com