contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Flori De Dovlecel Umplute Cu Ricotta La Steamer (zucchini Blossoms Stuffed With Ricotta Cheese,steamed)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


le-am gatit pentru prima oara,voiam sa o fac de multa vreme dar nu intilnisem inca momentul oportun .si cum saptamina trecuta imi plimbam privirea prin gradina mamei,le-am zarit:mai mici,de toamna,ascunzindu-se printre petiolii teposi ai frunzelor,ferindu-se de privirile hulpave,cumva contorsionate in frumusetea lor.oare m-au iertat ca le-am rupt ? si asta nu pentru o cauza nobila ci pentru implinirea unui tel atit de domestic?
nu le-am prajit si nici nu le-am copt,le-am facut la aburi,reusind astfel sa evit prajirea lor si totodata pastrindu-le integre textura si culoarea.
ingrediente:
-flori de dovlecel,
-brinza ricotta ,
-1 ardei capia,tocat cubulete mici,
-1 buchet mic de menta,
-1 lingura de ulei masline,
-sare ,piper negru,piper roz,fulgi de chili.
am desfacut florile si le-am studiat sa vad daca au insecte,le-am rupt pistilul si le-am umplut cu compozitia formata din amestecarea intr-un vas a ricottei cu sare, piper,ardeiul capia si menta tocate fin.le-am asezat in vasul de orez al steamer-ului si le-am stropit cu ulei,fulgi de chili si piper roz,apoi le-am programat 20 minute la aburire,au iesit asa cum mi-am imaginat ,delicate si aromate,putin picante:


enjoy!

Articol recomandat de alison-trials.blogspot.com