contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Floricele Pufoase Cu Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 30 minute

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • cubulete de ciocolata
  • ou batut cu lapte
  • colorant alimentar (optional)

 

Preparare

  1. Aluatul foietaj se dezgheta apoi se intinde pe o suprafata pudrata cu faina.Se taie din acesta ptarate cu latura de 5cm.Jumatate din cantitatea de patrate se ung cu putin ou batut iar pe cealalta jumatate se pune cate un cubulet de ciocolata.Pe fiecare patrat cu ciocolata se pune un patrat cu ou si se lipesc marginile.Fiecare colt al patratului umplut se aduce in centru si se apasa usor pentru a se lipi.Floricelele se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ou batut (in care se poate adauga colorant alimentar).In centrul fiecarei floricele se lipeste o biluta de aluat.Floricelele se dau la copt la 200˚C timp de 15-20 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.







Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com