contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Foi Cu Branza Si Capsuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dupa o reteta din Click Pofta buna.

 

Mod preparare:

Pentru blat se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, zeama si coaja de lamaie, apoi faina. Se framanta bine si se intind 2 foi. Se coc pana incep sa se rumeneasca.


Intre timp se prepara umplutura. Branza se freaca bine cu zaharul si apoi se incorporeaza frisca lichida batuta.


Se intinde peste o foaie 1/3 din umplutura, peste care se aseaza capsunile taiate in jumatate. Se intinde restul de umplutura si se aseaza a doua foaie. Mie mi-au iesit foile cam tari, asa ca le-am insiropat putin cu lichior de ciocolata alba si am impachetat prajitura in folie de plastic. Am dat-o la frigider si a doua zi s-a putut taia ca lumea.


Se orneaza dupa plac. Eu am pus deasupra un strat de spuma de capsuni si pe fiecare felie am asezat cate o jumatate de capsuna.




 

 

 

 

Reteta recomandata de Ala-Cooking.blogspot.com