contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Foietaj Cu Rosii Si Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente (30 bucati):
1 kg foietaj
50g parmezan ras
40g patrunjel
200g branza feta
2 cutii almette cu smantana
2 catei usturoi zdrobiti
8 linguri ulei masline
30 rosii cherry taiate pe jumatate
Mod de pregatire:
Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se pun la rece 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se inteapa aluatul cu furculita si se coace 15 minute pana devine auriu. Se scoate si se raceste.
Se mixeaza patrunjelul cu branza, usturoiul si uleiul. Se spriteaza o lingura de pasta pe tarta si se decoreaza cu 2 bucati de rosii si patrunjel.

 




Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com