contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fondue De Ciocolata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

300 g ciocolata (alegeti ce ciocolata va place!)
150 ml smantana pentru frisca
1 lingura cognac/lichior
cateva picaturi esenta de vanilie

Pentru servit:
capsune
ananas
portocale
mandarine
banane
cuburi de pandispan

PREPARARE:

Punem ciocolata la topit la baine-marie. Imediat cand incepe sa se topeasca, incorporam smantana pentru frisca, luam vasul de pe foc si adaugam cognacul/lichiorul si esenta de vanilie.
Daca amestecul este prea gros mai punem smantana, iar daca este prea lichid mai adaugam 50 g ciocolata topita.
Punem fondue-ul intr-un vas special care il mentine cald. Cu ajutorul betisoarelor speciale luam fructele si le introducem in ciocolata, apoi servim.

Share on FacebookShare on Facebook