contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Frauda Informatica Prin Etarget

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Multi dintre cei care viziteaza acest blog culinar in mod frecvent au observat, probabil, aparitia unor reclame deasupra postarilor si in subsolul paginii, pe un fundal alb si deseori fara relevanta fata de continutul acestui site. Eu insami am fost contrariata, pentru ca aceste reclame apareau in widgetul pentru rezulatele cautarilor personalizate, daca eliminam widgetul, as fi eliminat si posibilitatea celor care fac cautari in blog de a-si vizualiza rezultatele.
Am crezut ca e o forma de publicitate google, astfel incat am verificat si rasverificat setarile contului meu adsense. M-am informat asupra tuturor retelelor de  publicitate agreate de Google, si, surpriza, niciuna nu se chema Etarget.
Ca sa dau de capatul acestei probleme mi-am facut cont la Etarget si in doua zile am obtinut raspunsul: campania in derulare pe site-ul Retete Cuina Banateana nu era inregistrata de mine, ci de un anume Iosif Radu. Cei de la Etarget au suspendat imediat anunturile.
Am cerut detalii dspre acest Iosif Radu si cei de la Etarget mi-au pus la dispozitie adresa lui de mail. Astfel, mi-am dat seama ca e vorba despre un individ care mi-a cerut in urma cu ceva timp link exchange pentru site-ul filme-online-gratis.com/blog/. Eu am adaugat site-ul lui in blogroll, apoi l-am eliminat pentru ca am descoperit ca nu imi oferise reciprocitatea promisa. Asta cu reciprocitatea e cea mai mica problema, desigur, dar la intrebari ca si cum a reusit individul asta sa imi sparga contul si sa patranda in setarile blogului meu astept raspuns de la Serviciul pentru Combaterea Criminalitatii Informatice.
Cei de Etarget tocmai mi-au mai trimis un email, in care ma atentioneaza ca e relativ usor, pentru cineva cu abilitati informatice, sa obtina parola pentru un domeniu gratuit, asa cum este blogger. Ce nu e in regula din partea celor de la Etarget este faptul ca nu au facut niciun fel de verificari asupra proprietarului acestui site.
In final, va rog sa aveti mare grija cui acordati linkuri pe pagina voastra si daca aveti deja linkul acestui individ, eliminati-l deindata, nu se stie ce va poate astepta!
Copyright http://cuinabanateana.blogspot.com/ by Laura Laurentiu

Articol recomandat de cuinabanateana.blogspot.com