contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Miel La Cuptor - Reteta Casei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:

Se folosesc pulpele,cateva bucati de gat si cateva coaste care sunt delicioase

2 legaturi ceapa verde

4 legaturi usturoi verde

usturoi uscat pentru impanat

sare,piper,nucsoara

vin alb din abundenta

Mod de preparare:
 Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza cu bucatele de usturoi si se aseaza in tava alaturi de ceapa si de usturoiul tocate marunt.Se adauga si putina apa fiarta.


Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si cand au inceput sa se rumeneasca se adauga vinul si se condimenteaza dupa gust.
Va iesi o friptura frageda si rumena  !!!!!!
Se serveste cu spanac , cu gogosele de cartofi alaturi de o salata delicioasa...

Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com