contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Porc La Cuptor Cu Piureu De Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
* 1 kg de pulpa de porc
* 1 punga de friptura MAGGI
* 1 plic condimente de porc
* 1 lingura de mustar
* salvie    * ulei de masline
Pentru piureul de cartofi
* 600 g de cartofi    * 50 gr unt
* 100 ml lapte     * sare    * piper
Mod de preparare:
Modul de preparare a friptirii de porc o gasiti aici... Friptura de porc in punga Maggi. Dupa ce s-a scos de la cuptor si a stat cateva minute, se feliaza si se serveste alaturi de un piure de cartofi stropiti cu sosul de la friptura si cu o Salata asortata.
Pentru piureu, se fierb cartofii decojiti si taiati cubulete in apa cu sare pana se inmoaie.Se scurg, apoi se paseaza si se amesteca cu untul si laptele pana se obtine un piure.Se asezoneaza dupa gust si se pastreaza la cald.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com