contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Friptura De Pui La Cuptor Ii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru o fripturica delicioasa, pe care si piticuta de Sarah, care este foarte pretentioasa (1 an si 7 luni), a mancat-o cu cea mai mare placere:
  • 7 ciocanele de pui
  • 1 morcov taiat rondele
  • 1 ceapa taiata julien
  • 1 ardei capia
  • 1 rosie
  • 4 catei usturoi
  • o lingura de bulion dizolvata in 1/2 cana de apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Ciocanelele se spala bine, se curata de puf si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se adauga deasupra legumele taiate, condimentele, se toarna putin ulei, aprox 2 linguri si apa cu bulionul. Se dau la cuptor o ora la 180 grade. Se scot deasupra ciocanele, se ung cu  sosul format si se mai tin la cuptor 10 minute pentru a se rumeni.
 
Se servesc de minune cu piure si salata de sezon.
Pofta mare!