contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Cu Alune

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente
150 g margarina, 2 linguri cu miere, 5 linguri cu zahar, 20 de linguri cu zahar pudra, 250 g faina alba, 80 g alune prajite (nesarate), 1 lingura cu zeama de lamaie, 2 linguri cu cacao (optional), 1 lingurita rasa de bicarbonat de amoniu, un praf de sare.

Mod de preparare

Freaca spuma margarina cu zaharul, adauga mierea, zeama de lamaie, amoniacul si sarea. Adauga faina putin cate putin (si cacaua) pana obtii un aluat omogen. Pui alunele pisate bine si amesteci din nou. Formezi gogoloaie putin aplatizate. Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor 10-15 minute.

 

 


Articol recomandat de retetevegetale.blogspot.com