contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Fursecuri Inimioara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ultima reteta din cele 10, la care am folosit margarina Rama este o reteta de fursecuri care se potrivesc de minune cu o cana de lapte cald.

Ingrediente:

  • 125g margarina Rama
  • 250g faina
  • 12g drojdie
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ciocolata pentru glazurat sau zahar pudra

Frecam drojdia cu zaharul pana se lichefiaza. Punem intr-un bol faina adaugam drojdia , galbenusul de ou si laptele . Framantam bine pana obtinem o coca pe care o lasam sa creasca timp de o ora .

Apoi intindem o foaie ( presaram din cand in cand faina ) si decupam cu o forma inimioare.

Punem fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si coacem timp de 15 minute la foc potrivit.

Le lasam in tava si separat topim putina ciocolata .

Spritam ciocolata deasupra ,

punem hartia de copt cu fursecurile la rece sa se intareasca ciocolata si apoi le scoatem cu grija pe o farfurie. Se pot da si prin zahar pudra. Din aceasta cantitate ies 2 tavi mari de fursecuri.

PP

Articol recomandat de amalia-mylife.blogspot.com