contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gala Superkombat – Varna

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ieri de la ora 22 a fost gala SuperKombat – Varna, Bulgaria, transmisa in direct de Eurosport si Sport.ro ne anunta (tot ieri)Gladiatorium.

Dar pacatosul asta de net nu a vrut sa miste de aici, au fost meciuri ca lumea. Morosanu contra unui redneck, Coco rus vs Alexey Ignashov, acum o sa ma intrebati ce mi-a venit. Pai daca eu tot nu le pun pe ale mele, citind stirile, mi-am amintit de o melodie care mie tare mult imi place si e cu Morosanu, atata tot, ca doar nu ma apuc sa comentez eu acum sport, eeeeee.

Mai rar asa caterinca :D

Din amintiri in amintiri (ehe ce vremuri), mai pun o melodie, tot caterinca, nu e Wagner, nu e Mahler, e cu trompete :) ))

Traiasca Paiacec, el mi-a dat prima oara melo
Desi, absolut intamplator, am dat peste concursul de la polivalenta fix cand dadea proba la sol Catalina Ponor, nu sunt un mare fan al sporturilor, cu mici exceptii, dar gagica e extraordinara, gratioasa, frumoasa, reiterez, nu ma pricep, dar se misca de parca s-a inteles cu gravitatia sa nu ii faca probleme. Foarte frumos exercitiul si, ma repet, gratia si eleganta executiei. Parerea mea de nespecialist.

sursa pozei

No gata cu soparlitul pe ziua de azi, nasoala vreme, da sa ploua dar nu ploua, e cald si presiune si zapusala, noroc cu marea si ghiolul ca mai salveaza reglarea temperaturilor, pacat ca e nebuna Casi si nu pot sa o iau si pe ea.

rororo