contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gateli In Saptamana Gripei

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Niste poze alandala, dar jurnalul trebuie sa ramana jurnal, asa ca incep cu rasunatorul esec, am incercat sa fac cataif dar cu taitei normali.

Pe care i-am copt frumos.

Slide1

Am facut sirop bun, bun, cu zahar brun, apa de portocal.

Slide2

Aiurea. Nu a stat neam dracia lipita desi am portionat, racit, ce mai, nu a vrut si pace. Am cladit un paharel.

Slide3

A mers, dar nu se compara cu taitei ailalti ori nu am stiut eu ce sa ii fac, deci fail. Desi Casandra a apreciat taiteii insiropati ramasi.

Culmea e ca taiteii au fost foarte buni, i-am pus in ciorba de vacuta si s-au comportat exemplar.

Slide4

Cum de sambata incepuse sa ma ia durerea de gat care se pare ca e comuna multora la virusul care circula, am ales sa mananc peste (greu si ala, voiam sa il mananc cu paiul).

Slide5

Pana la urma am facut fish & chips, varianta pentru “tengâtita”, aluat moale, cartofi moi, iaurt uc usturoi.

Slide6

Deja a treia zi era asa de rau, clar infectie, ca nu am putut decat bea supa de pasare cu paiul (buna, concentrata, ba mai mult, din cana cu motive gainesti – licenta poetica).

Slide7

Dupa care am trecut pe antibiotic, scazand drastic consumul de bere per capita.

De final va prezint doua chestii din fauna si flora urbana. Am jumulit un cuib de ciuperci de pe langa un plop, un vecin a cules doua plase, cica sunt excelente, eu inca nu am curaj, desi pe net cica sunt comestibile (Ciuperca de plop (Agrocybe cylindracea) – sursa )

Slide8

Si invazia vrabiilor, au dat iama in ghivece si nu stiam de ce. Au mancat toate semintele de rucola, o lasasem sa creasca sa vad cum se face si daca iese ceva din seminte, rucola fiind din muguri din aia din cutiute de se pun artistic pe farfurii cand faci plating. Deci munca multa, din pacate, finalizata in burti de tziganci zburatoare.

diverse 003

Da, e geamul ca dupa trei zile de ploaie, neimportant, le-am prins in flagrant de nesimtite, sper ca nu au mancat si ardeii de samanta.

Cam atat, rororo