Gazpacho De Capsune Si Aceto Balsamico
articol scris de wineandknives blog wineandknives.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
cand am fost la girona mi-a intrat in cap o idee: mancarea buna nu trebuie sa coste mult. desi e foarte posibil sa-ti impresionezi prietenii cu acest gazpacho minunat afla ca totul nu costa mai mult de 16 lei(4 euro). chiar daca se gaseste frecvent in meniul restaurantelor haute cuisine, nu e nimic care sa te impiedice sa-l faci acasa in bucataria ta, in doi timpi si trei miscari.
se serveste neaparat in compania unui pahar bine racit de prosecco. pofta buna.
ingrediente(pentru 4 persoane):500g căpşuni250g rosii dezpielitate100g ardei roşu1 ceapa mica2 felii de pâine albă preferabil mai uscata3 cl oţet de vin roşu3 cl aceto balsamico3 linguri de ulei de măsline extravirgin100g de apăsare, piper sichuan, 4 frunze de menta proaspata
gazpacho de capsune si aceto balsamico- farmiteaza painea si pune-o in blender impreuna cu ardeiul rosu, ceapa, uleiul de măsline, oţetul rosu, aceto balsamico şi sarea. mixeaza totul bine si lasa la marinat cam o ora.- adauga restul ingredientelor, adăugând suficientă apă pentru a obţine consistenţa dorită.- lasă să se răcească în frigider macar o ora şi se serveşte cu o frunză de mentă.