contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gazpacho De Capsune Si Aceto Balsamico

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

cand am fost la girona mi-a intrat in cap o idee: mancarea buna nu trebuie sa coste mult. desi e foarte posibil sa-ti impresionezi prietenii cu acest gazpacho minunat afla ca totul nu costa mai mult de 16 lei(4 euro). chiar daca se gaseste frecvent in meniul restaurantelor haute cuisine, nu e nimic care sa te impiedice sa-l faci acasa in bucataria ta, in doi timpi si trei miscari.
se serveste neaparat in compania unui pahar bine racit de prosecco. pofta buna.
ingrediente(pentru 4 persoane):
500g căpşuni
250g rosii dezpielitate
100g ardei roşu
1 ceapa mica
2 felii de pâine albă preferabil mai uscata
3 cl oţet de vin roşu
3 cl aceto balsamico
3 linguri de ulei de măsline extravirgin
100g de apă
sare, piper sichuan, 4 frunze de menta proaspata
gazpacho de capsune si aceto balsamico
- farmiteaza painea si pune-o in blender impreuna cu ardeiul rosu, ceapa, uleiul de măsline, oţetul rosu, aceto balsamico şi sarea. mixeaza totul bine si lasa la marinat cam o ora.
- adauga restul ingredientelor, adăugând suficientă apă pentru a obţine consistenţa dorită.
- lasă să se răcească în frigider macar o ora şi se serveşte cu o frunză de mentă.

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com