contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghiveci De Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De fapt sunt doua ghivece diferite, ce e misto e combinatia, aia da, cum si cu ce (poze, ploaie, schela, dar merg).

Slide1

Bineinteles ca am facut si ceva cu carne, ca nu toti baga fibra nemusculara pe esofag in vale, anume, lasagna, standard, clasica, nu am ce reteta sa va dau, am pus cam mult sos alb, in rest nimic spectaculos (am pus in doua caserole, una congelata, pentru zile albastre).

Slide2

Despre ghiveciul numarul unu, ce sa va spun decat ca a iesit nemaipomenit de aromat pentru ca am avut legume din gradina, bio, primite in dar.

Slide3

Neavand caldura, cam totul fac la cuptor, ca tot merge, e singura sursa de calorie in ambele sensuri. Inclusiv supele le fac in continuare la cuptor, azi abia daca se verifica instalatia, sa vedem.

Asa ca am pus totul in cratita batraneasca si, la cuptor. Adica un amestec de multe legume, ardei, fasole, mazare, cartofi, ceapa, rosii, usturoi, dovlecei, telina (frunze maruntite), morcov, broccoli, nici nu mai tin minte ce mai era pe acolo, de toate, adunare generala, cum zice o doamna.

Slide4

Au zacut la foc mic, dar asta nu-i nimic (sunt consolat de mic), combinatia e nemaipomenita, pe hummus rece pus ghiveci cald, ulei crud de masline, presarata niste paprica (ma rog, ceva putin iute). Bestial.

Slide5

Varianta B a fost fara chestii rosii, doar ceapa, morcov, fasole galbena, telina, cartof, dovlecel, ceva mai mult usturoi, ulei de masline si, in loc de frunze de telina, busuioc. Ulei de masline si nitica apa si pac, la cuptor.

Slide6

Am incercat cu varianta be fasole batuta. Sincer, combinatia de ghiveci cu hummus ramane geniala, e buna si asta, dar cu hummus si ulei crud, obladi oblada.

Slide7

Nu stiu ce va urma dar presimt o ciorba de potroace si, logic, la logica mea de schela, pilaf.

rororo