contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ghiveci Scazut

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu stiu daca mai tineti minte dictionarul. Scazut adica au scazut legumele, adica erau de sacrificat, spre expirare, mai moi, mai … dar consultati dictionarul sa vedeti ce inseamna legume scazute in romitaliana.

Asadar ce aveam in plus: ceapa, morcovi, dovlecel, rosii, cartofi, ardei, plus mazare de la congelator.

Legumele le-am curatat, taiat, spalat, in ordinea in care cereau, rosiile le-am pasat. Am inabusit putin legumele cu sare si in ulei de masline, numai cat sa lase apa, am pus ardei iute si o foaie de dafin, am amestecat totul si am dat la cuptor.

Simplu. Trebuia sa “condesc” putin mai mult legumele, dovlecelul il luasem ca sa il “farcesc” dar na.

Si iata primele doua borcane de pus in camara, le-am mai pus nitel ulei crud si le-am lasat la racit in cuptorul incins.

Si o portie la botul imparicopitatei.

Poze de la mare distanta cu noul loc de dormit si skateboard.

hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com