contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gimnastica Cu Bebe In Brate

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

1. Brate puternice cu "un pupic lu' bebe"

Stai culcata pe spate, cu genunchii indoiti si talpile departate. Ia-l pe bebe in brate si ridica-l, tinand bratele perfect intinse si coboara-l indoind coatele, mentinand bratele pe aceeasi axa. Cand apropii bebelusul de tine, da-i un pupic! Fa 5 serii, a cate 10 pupicuri.

2. Abdomen ferm cu bebe in leagan!

Stai in pozitie sezand cu genunchii flexati. Ia-l pe bebe in brate, strange-l la piept si lasa-te pe spate usor, intr-un unghi de 45 de grade, apoirevin-o la 90 de grade. Bebe va ficonvins ca se da in leagan! Fa 5 serii a cate 15 leganari!

3. Coapse si fese de star, la pas cu bebe

Stai in picioare cu un picior in fata si unul in spate. Ia-l pe bebe in brate si fa genuflexiuni adanci, ducand genunchiul din spate cat mai aproape de sol, apoi revin-o incet in pozitia initiala. Repeta de 10 ori, in serii de 5, apoi schimba piciorul.

4. Talie subtirica cu "avionul lu'bebe"

Stai in picioare cu un picior in fata si unul in spate. Ia-l pe bebe in brate si roteste-te cat poti de mult mai intai in dreaptasi apoi in stanga. Repejor… cat sa creada bebe ca se plimba cu avionul, dar destul de incet cat sa nu ameteasca. Fa 30 repetari si apoi schimba bratul de sustine a lui bebe si mai fa inca 30!
Atentie!
Exercitiile fi zice pot incepe dupa cateva luni de la nasterea prin cezariana, medicul obstetrician stabilind momentul ideal inceperii antrenamentului. Iar pentru a face exercitiile impreuna cu beblusul, acesta trebuie sa poata sa-si sustina singur caputul!
Sursa: mami.ro


Articol recomandat de nonatrif.blogspot.com