contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Girls Night Out @ Marriott

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Vinerea trecuta am avut parte de un rasfat cum rar am mai pomenit: foodie girls' night out (in ordinea numerelor de pe tricou Mazilique, Cookie, Anca si Monica).

Gazde ne-au fost cei de la Marriott, reprezentati cu brio de Cristina si seara noastra a aratat cam asa: o cina delicioasa la Cucina, spropita din belsug cu prosecco si girl talk (stiti voi: despre epilat, nunti, copii si alte treburi femeiesti), urmata de inca niste prosecco, manichiuri, povesti si un somn dulce de tot in apartamentul urias pus la dispozitie de cei de la Marriott, si la ultimul act - un mic dejun delicios, desi luat cam e graba (dar asta doar din vina mea, ca deh - mai are omu' si treburi :p)

La Cucina gasiti mancare foarte  buna, spun asta pe incercatelea, ca doar de aia mi-am bagat furculita in farfuriile tuturor :D
Au fost paste cu fructe de mare

Friptura de vita de Noua Zeeanda in sange

Calcan tras la tigaie cu spanac si creveti uriasi

Risotto-ul Monicai care nu mai stiu cu ce era, dar stiu ca mi-a placut mult

DAR, lucrul pentru care ma voi intoarce negresit acolo (poate ma duce Alex de ziua noastra, ca tot facem 8 ani sambata... auzi, iubitule?) este supa toscana cu fructe de mare - un bol urias - din care am mancat toate 6 - atat de aromata si delioasa, cu un gust asa bogat si safinat (drooling pe tastatura) si in plus, la un pret super-rezonabil (65 ron - asta in conditiile in care 2 oameni pot manca pe saturate din ea si sigur nu o termina)
  (asta e ce ramasese in bolul in care e servita dupa ce 2 dintre noi si-au umplut deja farfuria) 


Evident, cu niste ulei picant e chiar mai buna ;)

Cu mare, mare greutate, a mai incaput si desertul:
Bread pudding cu stafide si inghetata

O prajitura pietmonteza cu nuci si migdale si caramel (buuuuna)

Si, preferatul meu, un cheesecake super-light si extrem de delicios (si de gigantic), in care mi-am infipt cu perseverenta lingurita pana am simtit ca daca mai iau o imbucatura o sa explodez.

Micul dejun de a2a zi parea sa aiba mare potential, si tare rau mi-a parut ca nu pot sa ma lalai cum imi lace mie si sa incerc in tihna toate bunatatile. Au tot ce trebuie pentru un english brakfast ca la carte, omelette station unde iti construiesti singur omleta perfecta si nenea amabil ti-o pregateste rapid, tot felul de salate/fructe/paini/painici si alte alea - not too shabby, chiar deloc!
It was a lovely night - multumim pentru invitatie oamenilor draguti de la Marriott - promitem sa mai venim si cu alta ocazie! (sau mai bine zis, "speram" sa mai venim si cu alta ocazie - you just say the word :)