contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gogosele Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

100_1161-0

 

260ml apa

80ml ulei

sare

200g faina

4 oua

 

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se cu telul bine, bine pana se duc toate cocoloasele. Se lasa la racit si se incorporeaza pe rand cele 4 oua. Se pune compozitia intr-un cornet whatever (al meu s-a rupt si am pus in niste pungi de unica folosinta pentru ornat prajituri luate de la Carrefour-de aceea au iesit cam mari) si se spriteaza gogoselele. Se introduc in cuptor si se coc 30-40 minute timp in care nu se deschide cuptorul deloc pentru ca se lasa gogoselele. Dupa ce se racesc se taie un capacel mai sus de jumatate ( nu pana la capat) si se umplu cu icre, branza cu marar, etc…