contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gordon Bleu

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ou
  • pesmet
  • sare,piper
  • 3 feli sunca
  • 3 feli cascaval

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza si se pipereaza.Pe felia de piept se aseaza sunca si cascaval ca in imagini,iar apoi se ruleaza;daca nu sta rulat se fixeaza cu scobitoarea.Pieptul se trece prin pesmet(sau faina),ou,pesmet si se pune in ulei incins si se prajeste la foc mediu(se intoarce pe toate partile sa nu ramana crud).Cand s-a rumenit se scoate pe o farfurie cu un servetel absorbant.
Se serveste alaturi de o salata sau muraturi(sau ce vreti voi).
POFTA BUNA!!!


Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com