contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gradina, Locul Nostru De Relaxare... Continuare

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com

Trash |   2015-04-21 03:17:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Intr-un articol anterior am vorbit despre gradina, mai precis, despre cum sa amenajam gradina. Am vazut ca ne trebuie flori, verdeata, loc de joaca pentru copii. Dar sa nu uitam ca si noi trebuie sa ne relaxam. Asa ca avem nevoie de un foisor si un gratar. Desigur ca o sa ne apuce si noaptea in gradina, deci foisorul va trebui iluminat. Asa ca avem nevoie de corpuri de iluminat si becuri economice. Un prieten mi-a recomandat cateva spoturi led ieftine, spunandu-mi cateva beneficii ale acestora in cazul in care vreau sa achizitionez . Iata cateva beneficii de care sincera sa fiu, am fost incantata:  lumina sanatoasa si ieftina.
 Acestea le pot pune si deasupra gratarului. Vorbind de gratar o sa scriu si o reteta de mujdei  de usturoi foarte buna, pe care o folosim cand facem gratare, frigarui si  peste. I-am dat denumirea de “Mujdei de usturoi- Adi” ( deoarece Adi- iubitul meu il face J). Si nu poate fi rasfat mai mare decat acela de a-ti invita prietenii in week-end la un gratar. Gratarul va deveni un centru de interes, un punct de socializare si un moment de relaxare.
Putem opta pentru  gratare mici-economice, placate cu piatra sau din caramida refractara, singura conditie fiind aceea de a avea o suprafata dreapta. Sau putem opta pentru un sistem complet care sa contina o masa de lucru, o chiuveta incorporata si traditionalul gratar vei avea parte de o bucatarie in adevaratul sens al cuvantului, amenajata in aer liber.

Deci avem nevoie de lumina si la gratar. O sa alegem becuri de tip LED, deoarece sunt mai economice.  Acest tip de becuri ne ofera beneficii importante atat economice cat si pentru sanatate .
Iata cateva modele de becuri LED care imi plac:




O zi buna va doresc!!!