contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gradina, Locul Nostru De Relaxare

articol scris de lili blog liligospodini.blogspot.com

Trash |   2015-04-21 01:43:00 |  adauga la lista ta de articole favorite
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
                De cum incep razele soarelui de primavara sa topeasca ultimele petice de zapada, in gradina noastra incepe forfota. Gradinile cele mai frumoase trebuie sa arate bine, desigur, dar trebuie si sa te faca sa te simti bine. Gradinile cele mai demne de admirat sunt cele relaxante, prin care te poti deplasa cu usurinta si care nu sunt prea greu de intretinut. Atunci cand ne amenajam gradina ne gandim cum sa gestionam cat mai bine spatiul pe care il avem la dispozitie pentru a putea dispune de cele mai frumoase flori dar si de cele mai inspirate decoratiuni. Flori, sezlonguri sau chiar un loc de joaca pentru copii in gradina pot aduce farmecul locuintei noastre.Pentru copii, gradina este un spatiu al explorarilor si al descoperirii, in care imaginatia isi gaseste mereu resursele pentru a se dezvolta. Leaganele pentru copii ( leagane copii Toyz.ro) ,casutele pentru papusi uriase, trambulinele  sunt foarte binevenite in acest mic loc de joaca.
            Cum copii au destula imaginatie si vor ca leaganul sa fie unul mai sofisticat putem sa cautam si sa citim mai mult despre ele pe internet pe siturile care comercializeaza aceste produse. Cum spunea si Lorena, pitica mea, citeste mai mult despre leagane, sa vezi care e mai bun :) . Asa ca am cautat, am gasit si m-am pus pe citit :) . Am vazut cateva leagane frumoase pe situl Toyz.ro. Lorena a fost foarte incantata. Cumparand de aici am si unele beneficii, cum ar fi: oferta diversificata, peste 10000 articole, produse de cea mai buna calitate,  promotii lunare, discounturi personalizate, promotii permanente si concursuri cu premii, livrare rapida, posibilitati de returnare etc.
Dar sa nu uitam caci copii vor si jucarii, in spatiul lor de joaca. Pentru a ne afla mai multe putem sa vedem care sunt noutatile despre acestea. Deci sa citim  si stirile despre jucarii ( vorba Lorenei :)). 
Astfel, daca am aduce la noi in gradina  astfel de minunatii (leagane, casute, diverse jucarii), copilul nostru ar face miscare si si-ar consuma energia in cel mai placut mod cu putinta.



 
Cu putina imaginatie putem  sa transformam gradina intr-un spatiu care sa ne ofere relaxarea de care avem nevoie oricand.