contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Gratin De Cartofi Cu Pulpe De Pui

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

Ingrediente:
* 6-8 pulpe de pui        * sos de soia
* mustar        * miere
* boia de ardei       * sare        * piper
Gratin de cartofofi:
* 600 grame de cartofi         * 2 oua
* 300 ml. lapte         * 2 lg smantana
* 100 g branza rasa (cascaval)
* praf de usturoi        * sare       * piper

 


Mod de preparare:
Se spala pulpele de pui, se presara cu sare şi piper. Se amestecă 3 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 2 linguri de miere, un varf de cutit de mustar si boia de ardei. Puneti pulpe de pui in tigaie si se toarna sosul peste ele. Puneti tava in cuptor, se acopera tava cu folie de aluminiu de 40 de minute.
Pentru Gratin de cartofi, acestia se curata, se spala si se taie in fasii subtiri. Intr-un bol se amesteca ouale, laptele, smantana, sarea si piperul.


Intr-un vas de iena sau o tava, se aranjeaza un strat de felii de cartofi, un strat de branza rasa si se presara cu praf de usturoi. Daca nu aveti, sau nu va place praful de usturoi, puteti pune 2 catei taiati subtiri. Se repeta operatia pana terminam cartofii. Se pune in cuptor cca. o ora. Se servesc cu pulpele de pui, iar alaturi merge o salata sau muraturi, dupa preferinte. Pofta buna!



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com