contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Grill Champions Tour La Timisoara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Made by Liana

Evenimente dupa evenimente la Timisoara!
Si ma bucur ca sunt evenimente gastronomice ;-)
 Grill Champions Tour vine si in vestul tarii, impreuna cu cei doi maestri ai gratarelor, campioni mondiali la BBQ, Camillo Tomanek, zis Don Caruso, si Marco Greulich, cunoscut ca Don Marco.

 
Evenimentul  va avea loc in data de 8 decembrie, la Timisoara, la Hotelul Reghina Blue **** de la ora 13.  

Va fi un veritabil „barbecue show” pentru  pasionatii şi amatorii de grilling prezenti la eveniment, vor putea savura preparate la gratar pregatite chiar sub ochii lor, vor primi sfaturi utile de la cei doi maestri care vor impartasi unele dintre secretele lor cu care au castigat numeroase premii internationale.
Participantii vor putea degusta în cadrul show-ului muschiulet de porc umplut, piept de rata pe placa de cedru, curcan afumat în grill ceramic si multe alte surprize la grătar.
În cadrul evenimentului, preparatele vor fi aromate de amestecul de condimente naturale pentru barbecue Don Marco’s, produse in Germania. Grill-urile cu gaz şi carbune pe care vor găti cei doi maestri sunt asigurate de CampingGrill.ro si poartă marca elvetiana OutdoorChef ce se remarca prin sistemul tip palnie® protejand alimentele fata de aprinderea grasimilor, sistem patentat, unic in lume.
In calitate de organizator al Grill Champions Tour, GrillSociety.ro se bucură de sprijinul partenerilor sai traditionali: brand-ul elveţian OutdoorChef - unul dintre cei mai renumiti producatori de grill-uri din lume; CampingGrill.ro - online shop specializat in produse pentru grilling & barbecue; Corcova - podgorie noua care reia traditia producerii vinului de calitate, initiata in zona Mehedinti in urma cu mai multe sute de ani precum şi de sprijinul local oferit de elegantul Hotel Reghina Blue**** din Timisoara.
Accesul in cadrul evenimentului se va realiza pe baza de voucher de participare. Voucherul este pentru doua persoane si se poate achizitiona de aici.  

 Daca sunteti pasionati de gratarit, va invit sa nu ratati acest eveniment. Si nu stati prea mult pe ganduri pentru ca locurile sunt limitate. 
Voi fi si eu acolo, alaturi de Bucatar Maniac.
Veniti si voi sa gratarim ;-)