contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Grill Champions Tour – Timişoara 2012

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Probabil mulţi dintre dvs. ştiţi deja despre colaborarea care mă leagă de campinggrill.ro, distribuitorii în România ai grătarelor şi accesoriilor pentru gătit în aer liber produse sub marca elveţiană OutdoorChef: sunt unul dintre cei trei ambasadori ai acestor produse în România şi am privilegiul de a lucra cu aceste grătare. Am făcut-o şi public în cadrul evenimentelor „Fun & Grill” de la Slănic-Prahova şi „Sunday Grilling” din Bucureşti, unde am avut ca oaspeţi sute de persoane.


Deşi mă consider destul de priceput cu grătarul meu Ascona 570MX, mă simt onorat de fiecare dată când am plăcerea de a privi la lucru pe cei mai buni decât mine. Voi avea această ocazie, din nou, sâmbătă 8 decembrie, căci voi participa ca amfitrion la un eveniment deosebit, aflat deja la cea de-a patra ediţie, organizat de GrillSociety.ro: Grill Champions Tour. Doi campioni mondiali ai gătitului în aer liber, pe care deja îi pot considera prieteni, Camillo Tomanek şi Marco Greulich, vor face o demonstraţie la Timişoara, la Hotel Reghina Blue, cu tema „Iarnă” (Winter Grilling).

Cei doi virtuozi ai grătarelor vor face o demonstraţie oferind invitaţilor ocazia de a gusta câteva preparate deosebite: muschiuleţ de porc umplut şi învelit în bacon, piept de raţă pe placă de cedru, curcan afumat în grill ceramic şi alte câteva surprize, stropite cu vinurile de la „Corcova Roy & Dâmboviceanu”.
Am avut ocazia să gătesc şi eu unele dintre preparatele de mai sus, ca şi şansa de a gusta de câteva ori din vinurile produse la Corcova, aşa că vă pot spune în deplină cunoştinţă de cauză că am aşteptări mari de la acest eveniment şi că sunt sigur că voi pleca de acolo, ca de obicei, încântat.

Deşi evenimentul are circuit închis şi este destinat în primul rând presei, se pot cumpăra vouchere de participare pe site-ul campinggrill.ro, în valoare de 150 lei pentru două persoane. Legat de acest lucru am o veste bună pentru cei din zona Timişoarei, sau pentru cei care vor să se deplaseze, de oriunde, pentru jumătate de zi în acest frumos oraş: pot oferi gratuit un astfel de voucher pentru două persoane, prin tragere la sorţi dintre cei care vor posta măcar un comentariu la acest articol până duminică 2 decembrie, la orele 24:00.