contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Grup De Psihodrama Psihanalitica - Psihanaliza Legaturii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pe site-ul http://cafegradiva.blogspot.com la sectiunea Stiri gasiti informatii despre formarea unui nou grup de Psihodrama Psihanalitica - Psihanaliza legaturii, incepand cu data de 20 februarie 2010.
Psihodrama este modalitatea formativa prin care un grup se poate relationa. Grupul are in vedere atat persoane care sunt in interes personal, cat si cele care isi doresc participarea din punct de vedere didactic.
Grupul se bazeaza pe principiile teoretice formulate de Scoala Argentiniana (Pichon Riviere, Bleger) si ale Scolii Franceze (Anzieu, Kaes, Pontalis) si este organizat de Asociatia Apsylien, se desfasoara in Bucuresti si este condus de psihoterapeut Claudiu Ganciu care este psihodramatist si formator asistent in cadrul Asociatiei Apsylien – Association de la psychanalyse des liens.
Inscrierile pentru grup se adreseaza:
Persoanelor interesate de terapia lor si de cunoasterea legaturilor personale, familiale, de cuplu si grup.
Psihodramatistilor de factura clasica, moreniana care intentioneaza o largire a ariei de interventiei, a luarii in calcul a campului transfero – intertransferential.
Studentilor la facultatile de profil, interesati de psihanaliza legaturilor ca metoda terapeutica, formativa si clinica.
Psihologilor, psihoterapeutilor, psihopedagogilorcare intentioneaza o formare in terapie familiala, de cuplu sau grup (Terapie Familiala Psihanalitica, psihanaliza de cuplu, psihodrama clasica, psihodrama analitica).
Terapeutilor de diferite orientari care doresc sa isi faca o imagine despre psihanaliza legaturilor, despre scoala franceza reprezentata de Rene Kaes si Didier Anzieu si de cea sud-americana reprezentata de Enrique Pichon Riviere si Bleger.
Program: Grupul se intalneste lunar in week-end, sambata si duminica, programul de lucru fiind 9.00–12.00 si 13.30–16.30.
Inscrierea se face pana la completarea locurilor disponibile, dar continua si dupa aceasta data, intrarea in grup facandu-se in momentul in care sunt locuri disponibile.
Taxe:
* la inscriere: 100 lei se achita in momentul interviului;
* pentru participare: 180 lei / sesiune.
Programare interviu: Claudiu Ganciu – 0722 453 906 sau [email protected] sau 0371 170 425
Informatii suplimentare:
www.centrupsihologie.ro,
www.psihanaliza-de-familie.com.
Cafe Gradiva -- www.cafegradiva.blogspot.com
Asociatia Interdisciplinara de Psihanaliza Aplicata -- www.aipsa.ro


Articol recomandat de adriana-nana-blog.blogspot.com