contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hai Sa Ma Dau Mafalda

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un popor care savureaza o vietate extrem de otravitoare (pestele Fugu) nu poate decit sa aiba un curaj dus la inconstienta.
Un popor care combina pestele crud cu orez si alge (clasicul sushi) clar are o imaginatie care depaseste orice standarde.
Un popor care maninca wasabi-ul (care de la oricine altcineva stoarce valuri de lacrimi) ca pe mustar nu are cum sa cedeze in fata unor meschine radiatii.

Japonia nu va ceda niciodata in fata avalansei de nenorociri cu care a lovit-o bunul Dumnezeu (buuunul!!!). Ba mai mult, ascultati aici, japonezii se vor ridica dintre cutremure, tsunami si explozii nucleare si vor ajunge stapinii lumii.
Nu chinezii, japonezii!

Pentru ca ei vor avea o motivatie care sa-i faca mai buni. Un suflet care va dovedi orice destin potrivnic. O energie care o va depasi pe cea scoasa de o mie de reactoare esuate la Fukushima.

Ascultati la mine, apucati-va sa invatati japoneza, apucati-va sa invatati sa gatiti ca japonezii. In citiva ani, ii vom spune DOMO ARIGATO oricarui sefut care ne va arunca o marire cit sa ne ajunga pentru un sake.