contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Homo Sapiens Sapiens Vs Canis Lupus Familiaris

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Invingator la puncte: cainele. Ori am inebunit eu, ori lupul. Si nu asta de familie, ci producatorii. Ca sa infrang frigul, asteptand oarece, ma adapostesc la caldura unui Lidl, mai exact cel de pe Drumul Ga(o)zarului. Si am vreme sa ma benoclez la etichete. Si sa iau doua conserve, una pentru bipede, una pentru patrupede, sa vedeti de ce.

Prima, in oferta, nu mai stiu preturile, dar nici una foarte scumpa.

Slide1

Ce contine:

Slide2

Na, conserva, acasa o desfac, zic o fi cum o fi, sa o dreg, ce sa dregi nene, infecta la gust, miros, nici laturile cu o tona de vegeta nu au asa un gust, desi pe eticheta nu te-ai fi prins. Nu ca nu as avea nelamuriri, de exemplu unde scrie condimente (cu mustar), ok, mai exact ce condimente (cu mustar)?

Ce e ala porumb ceros?

Iarasi aroma? Cu soia, telina, lapte si oua? Aroma de toate astea si oua???

Oricum, infecta.

Ma benoclez (deja e obisnuinta) la raftul cu mancare de caini, iau, ma reped sa vad ce e in ea, acasa, fireste.

Slide3

Ce contine:

Slide4

In afara de faptul ca ce contine suna mai degraba a mancare pentru bebelusi, are mai multa carne decat au mezelurile pentru consum uman si e imbunatatita cu o droaie de vitamine, mai nene, cand o desfacui sa dau pe spate. Mirosea superb, a pate frantuzesc, pe fundul conservei un strat fin de gelatina, deasupra grasime ca la confit. Cainele inebunise, eu si mai si. Mi se facu o foame, nu, nu am gustat (nu e timpul pierdut).

Madam insa a primit cutia si nici aparatul nu a mai dezlipit-o de conserva goala (continutul l-am pus la rece).

Slide5

Nici asta nu a fost scumpa, mai ieftina decat porcariile “de marca”, amu ma intreb si eu, nu ca nu tin la cainele meu, la animale in general, la stratul de ozon distrus de ierbivore (daca mai stiti articolul), la iepuri, soareci, porci de guineea si porcii de barbati. Bai dar au ajuns cainii sa manance mai bine ca noi??? Raspuns corect: da.

Inca sunt siderata, departe de a fi la inaltimea moacei catelei, mesmerizata (pe asta cu mesmerizatul o mai stiti? apropos de advertisment si cafetarie? :D ) de conserva aia goala. Si amu mi-e foame mie, ca gulasul ala, sa il manance fabricantii de origine germana, aia nu e mancare, e un mijloc de exterminare in masa, pe masa si sub masa, hawgh.

rororo (auzi expresie, viata de caine, ei nu)