contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hot & Spicy

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Eveniment gastronomic in data de 17 mai 2012, ora 19:00
la “Antique Bistro & Wines”, str. Mihai Eminescu nr. 33, Bucuresti

Voi prezenta si voi gati la “Antique Bistro & Wines” un meniu picant si un pic iute, sexy si un pic pervers, care va va aprinde imaginatia si va va alinta papilele gustative. Evenimentul va avea loc in frumoasa gradina a Bistroului Antique, un loc intim si relaxant, foarte potrivit pentru a incheia intr-un mod placut o zi din timpul saptamanii.


Vom parcurge impreuna povestea plina de aventura a ardeiului iute si voi raspunde la intrebarile dvs. Veti putea degusta ardei iuti in diferite forme si feluri, in preparate echilibrat asezonate, provenind din intreaga lume:
- paine proaspata cu ulei de masline extra virgin infuzat cu ardei iute
- alune caju prajite cu ardei iute, nuca de cocos si miere
- salata de cuscus cu fructe, legume si harissa
- salata verde de iaurt cu ierburi aromate si legume
- salata de creveti cu alune caju si orez

Acest eveniment se adreseaza atat iubitorilor de iuteala si picanterii, cat si celor care sunt doar curiosi; mancarea este condimentata corect si echilibrat, fara excese inutile.
Veti fi prezenti la o cina usoara si racoritoare, insotita de povesti culinare si stropita cu bere rece sau vin alb si rece, care va va oferi o experienta gastronomica deosebita.
Totul la doar 99 lei/persoana. Atentie, acest gen de evenimente poate crea dependenta!

Rezervari: Cum locurile sunt limitate, este necesar sa faceti o rezervare cat mai din timp. Inscrierea ca participant la acest eveniment presupune achitarea in avans a sumei de 50 lei. Această sumă este nerambursabilă în cazul în care vă răzgândiţi cu mai puţin de 3 zile înainte de eveniment; trebuie să înţelegeţi că se fac cheltuieli importante legate de aprovizionare, personal şi logistică. Cei care doresc să se înscrie sunt rugaţi să vireze suma de 50 lei in contul RO63BTRL04501202648661XX, pentru SC Mako Antique srl.