contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Hot Dog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Nu, nu e vorba de Casandra si nici de vreo reteta, dar imi facui reciproc (sper) chef cu cineva de pe Culinar, pe urma bantuiam pe Foodgawker si nu am rezistat. Da, doamnelor si domnilor, dragi vegani si naturisti, pararam, nu mancam toti bio, superbio, megabio, nu soia din aia pentru care mor mii de animale si dispar specii pentru ca se defrisaza padurile ca sa mancam noi sanatos. Crenvusti.

Crenvustii sunt cei din poza, de la Zimbo, foarte buni la gust cu toate pataniile introduse in ei. Scumpi, ce e drept.

Sosul e dupa o idee de la Foodgawker (nu mai stiu care site ca sunt multe), nu stiu de ce imi facu mie maaare chef: castraveti murati, maioneza (marca Auchan, e OK, luai de curiozitate, dar nu mai repet) si fulgi de ardei iute.

Bagheta e de la Auchan cica taraneasca, pentru cat de rar mancam noi paine mi s-a parut foarte gustoasa, dar poate nu ma pricep.

Hai, care dai cu biciul ca nu pui niciodata un carnat sau un salam in plasa? Ca daca ar fi ce se zice pe net nu ar mai exista firme de mezeluri. A, era sa uit, rezumat, deci sosul e din maioneza, castraveti acri, fulgi de usturoi si mustar iute cu hrean.

Nu am mai gatit ca vin concediile si caldura si in plus am primit sarmalute, tort, am mai luat branzeturi, chiar misto, asa, de vara si fara oboseala, plus cura de vulgaritate cu hot dog = love.

Am promis fetelor poze cu prajiturile (primite, da?) iaca.

no bun, deci hard roc aleluia



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com