contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Idei Cu Ce Sa Nu Gatim De Craciun Si Revelion

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cum toata lumea s-a gandit la o selectie de idei care sa va ajute in a intampina anul ce va veni cu o masa imbelsugata, eu am sa va dau niste idei de retete care nu se preteaza la astfel de masa decat daca vreti sa va enervati soacra sau sa va pacaliti prietenii din strainatate spunandu-le ca da, asa se mananca la noi de paste … pardon, craciun, ma rog, ce mai conteaza.

Tocana de burta cu fasole – o bunatate care insa, cu greu se poate decora in forma de pomisor, bradut, ciupilica mosului sau renul beat.

Sushi – pentru ca ar fi un fusion extremist, totusi nimeni nu poate fara carnati si jumeri.

Aripioare lipicioase – nu doriti ca invitatii sa va murdareasca servetelele tematice sau fata de masa proaspat cumparata cu clopotei si zurgalai, nu e asa?

Melci cu carne, la cuptor – ca sa nu spuna lumea ca suntem snobi, hai dom’le, chiar asa, melci?

Fondue – pentru ca nu va lasa nimeni tepusa din mana nici daca vor suna colindatorii. Si pe urma, unde e porcul?

Ciorba de loboda – la cat costa loboda, s-ar putea sa va impresionati musafirii mai ceva decat daca le-ati servi icre rosii, insa totusi, nu suntem la regim, nu e asa?

Clatite cu ciuperci si sos de rosii – pentru ca e posibil ca musafirii sa le prefere traditionalelor jumari, caltabosi si piftii. Sau nu. Nicicum nu e bine.

Tofu prajit – nu merge mai ales ca nu e telemea de la sibieni.

Pimientos del piquillo rellenos – pentru a nu veti putea pronunta musafirilor exact ce mananca si, daca faceti si meniu frumos asternut pe hartie, e posibil sa nu scrieti corect, precis aveti o ruda in Spania care va va atrage atentia.

Ochiuri cu cartofi prajiti – mi-as dori sa vad fata oaspetilor daca le veti pune asa ceva pe masa festiva :D

Eu idei si retete as mai avea, in speranta ca nu v-am fost de ajutor, ca de obicei, va doresc locuri de parcare usor de gasit, case fara cozi, carucioare care merg drept si porci care zboara, sau, mai exact, sarbatori asa cum va doriti domniile voastre.

Eu mi le-as dori aici:

rororo