contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Impletitura Din Foietaj Cu Pasta De Sardine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente:
* 400 g foietaj
* 1 conserve mare de sardine in ulei
* 1 ceapă tocată mărunt
* 2-3 ciuperci tocate marunt
* 1 catel de usturoi tocat
* ardei rosu tăiat cuburi mici
* 1 linguri de pesmet
* 1 lg. muştar * 1 lg. mustar
* unt * verdeaţă tocată

Mod de preparare:
Se caleste ceapa cca. 2-3 min in putin unt pana devine translucida, apoi se adauga ciupercile, ardeiul rosu si usturoiul. Se pune sare si piper. Se lasa sa se caleasca pana se evapora apa lasata de ciuperci. Se scurge uleiul din conservă de sardina. Se faramiteaza, dupa ce am scos sira spinarii, apoi bucatile se amestecă cu toate celelalte ingredientele. La sfarsit se adauga si mustarul, smantana, verdeata tocata si pesmetul ca sa lege compozitia.
Se intinde foietajul, se imparte, schematic, in trei parti pe lungime. Partile laterale se taie in fasii de 2 cm, putin oblic. Pe partea din centru se pune umplutura, peste care se impletesc fasiile laterale. Se unge totul cu ou batut. Se da la cuptorul incins in prealabil.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com